Πληροφορίες για το Camping – Rooms «Meteora Garden» στην Καλαμπάκα

Η οικογένεια του «Meteora Garden» λειτουργεί την επιχείρηση camping και Ενοικιαζόμενα Δωμάτια από το 1983 προσφέροντας φιλικό περιβάλλον και άριστη φιλοξενία στους πελάτες της.

Camping pool & view of MeteoraΤο «Meteora Garden» βρίσκεται στο 1ο χλμ. Ε.Ο Καλαμπάκας – Ιωαννίνων και ανήκει στο Δ.Δ. Καστρακίου. Απέχει μόλις 1 χλμ. από την Καλαμπάκα. To «Meteora Garden» έχει εύκολη πρόσβαση από την Εθνική οδό Καλαμπάκας-Ιωαννίνων. Προσφέρεται επίσης για ένα ιδανικό και φιλικό stop-over κάθε ταξιδιώτη που θέλει να ξεκουραστεί για λίγο με ένα μπάνιο στην πεντακάθαρη πισίνα ή φαγητό στο εστιατόριο ή αναψυκτικό στο Bar και μετά να συνεχίσει το ταξίδι του.

Βρίσκεται σε μία έκταση 15 στρεμμάτων στις παρυφές των Μετεώρων με πανοραμική θέα στους επιβλητικούς βράχους. Ιδανικό ορμητήριο για κάθε περιήγηση στα Μετέωρα αλλά και στην γύρω περιοχή, η οποία απαρτίζεται από τις πλούσιες ομορφιές της οροσειράς της Πίνδου.

Tentes. mobile homes & caravansΤο camping διαθέτει άνετους διαμορφωμένους όμορφα χώρους για σκηνές και τροχόσπιτα μέσα στο φυσικό πράσινο τοπίο, με πολύ ψηλά δένδρα, λουλούδια και άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις. Οι σύγχρονες ανέσεις προσφέρουν άνετη διαμονή και ξεκούραση του ταξιδιώτη.

Το μενού του εστιατορίου βασίζεται σε παραδοσιακά και τοπικά προϊόντα, με αυθεντική κουζίνα, τα οποία παρασκευάζονται από την ίδια την οικογένεια, και την ποιότητα τους μπορεί ο επισκέπτης να απολαύσει σε ένα περιβάλλον με τοπικό χρώμα της περιοχής.

Δωρεάν ασύρματη πρόσβαση internet.

Ο ταξιδιώτης μπορεί να ενημερωθεί πλήρως για δραστηριότητες στην περιοχή όπως ορειβασία, trekking, κανό – καγιάκ, κτλ.

Rooms to letΤα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια μέσα στο καταπράσινο τοπίο εκτός από την πανοραμική θέα των Μετεώρων είναι αυτόνομα, διαθέτουν δικό τους WC και ντους, air condition, καλοριφέρ, ΤV, για μία άνετη διανυκτέρευση σε δροσερό και φιλικό περιβάλλον.

Επίσης για τους λάτρεις της ζωής στην ύπαιθρο και πικ-νικ σ αυτήν, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις εγκ/σεις του κάμπινγκ και να το απολαύσουν. Το Parking έξω από τα δωμάτια περιφραγμένο και ασφαλές είναι δωρεάν.

Υποδομές για εξυπηρέτηση κατασκηνωτών με αυτοκινούμενο.

Είναι ιδανικό μέρος για πελάτες που θέλουν να κάνουν μία στάση, να έρθουν Σαββατοκύριακο ή να κάνουν τις διακοπές τους.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.